x

Wii | Back to the Future

Zes maanden na de gebeurtenissen van de derde ‘Back to the Future’ film keert de DeLorean tijdmachine op mysterieuze wijze terug naar Hill Valley— zonder zijn eigenaar. Marty moet terugkeren naar 1931 en de hulp van de terughoudende tiener Emmett Brown in

€14,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Zeist | met garantie:

Wii | Back to the Future

Zes maanden na de gebeurtenissen van de derde ‘Back to the Future’ film keert de DeLorean tijdmachine op mysterieuze wijze terug naar Hill Valley— zonder zijn eigenaar. Marty moet terugkeren naar 1931 en de hulp van de terughoudende tiener Emmett Brown inroepen om zijn vriend Doc te redden van een zekere dood. Kunnen ze de barsten uit het verleden herstellen zonder per ongeluk de toekomst te veranderen? Telltale’s ‘Back to the Future’ serie is tot in detail authentiek en brengt de sterren van de originele films terug in dit fenomenale succes. De serie is in samenwerking met Bob Gale (BTTF filmschrijver en producent) geschreven en bevat de stemmen van Christopher Lloyd als ‘Doc’ Brown, Claudia Wells als Jennifer Parker en cameo, Michael J. Fox keren terug in de franchise die van hem een ware filmlegende heeft gemaakt.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: € niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €14.99

Ophalen in de winkel altijd mogelijk!

Verzending:
Pakketverzending doen wij met PostNL. Doorgaans zijn de verzendkosten €3,95

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Zeist.

Used Products Zeist
1e Hogeweg 2
3701HK Zeist

Telefoon: 030-6970727
WhatsApp: 0619367083

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop