x

That '70s Show | Seizoen 3 | 4 DVD

€7,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Zeist | met garantie:

That '70s Show | Seizoen 3 | 4 DVD

That '70s Show is de populaire retro show die gaat over het leven van een groep tieners in de Amerikaanse plaats Point Place. De show schets een weergave van de jaren '70 met zijn typische modetrends en politieke en sociale gebeurtenissen.
In That '70s Show worden sociale thema's aangesneden als feminisme, de nieuwe houding ten opzichte van seksualiteit, de economische moeilijkheden in tijden van recessie, wantrouwen tegen de Amerikaanse regering, de snelle ontwikkeling van televisie en het gebruik van drugs.
Het leven van de tiener Eric Forman, zijn vier vrienden en zijn vriendin Donna Pinciotti staan centraal. In die groep worden de verschillende onderlinge relaties belicht, met als belangrijkste die tussen Eric en Donna.

Kom mee naar de kelder voor een flashback naar de swingende jaren zeventig. Als het feesten begint, besluit Red dat hij te inschikkelijk is geweest dus hij stelt een aantal nieuwe huisregels in. Hierdoor voelen niet alleen de kinderen zich ellendig, maar het leidt er ook toe dat Kitty denkt dat ze een slechte moeder is geweest. Hyde voelt zich nog slechter als hij zijn vader, die hij al jaren niet meer had gezien, aantreft als barman in een plaatselijke kroeg. Terwijl Donna en Eric wat met elkaar beginnen, probeert Jackie Hyde te versieren. Daar raakt Kelso van overstuur, ook al gaat hij met Laurie. En Fez vindt eindelijk een vriendin- om (te laat) te ontdekken dat ze totaal geschift is!

Dit product is getest en functioneert volledig.

Prijs elders/nieuwprijs: € 16.94
Bij ons: €9.99

Ophalen in de winkel altijd mogelijk!

Verzending:
Pakketverzending doen wij met PostNL. Doorgaans zijn de verzendkosten €3,95

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Zeist.

Used Products Zeist
1e Hogeweg 2
3701HK Zeist

Telefoon: 030-6970727
WhatsApp: 0619367083

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop