x

SNES | Tintin Prisoners Of The Sun

Prisoners of the Sun is een videogame gebaseerd op The Seven Crystal Balls and Prisoners of the Sun uit de serie The Adventures of Tintin, de stripserie van de Belgische cartoonist Hergé. Het werd eind 1997 en 2000 uitgebracht voor de SNES, Windows, Game

€19,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Zeist | met garantie:

SNES | Tintin Prisoners Of The Sun

Prisoners of the Sun is een videogame gebaseerd op The Seven Crystal Balls and Prisoners of the Sun uit de serie The Adventures of Tintin, de stripserie van de Belgische cartoonist Hergé. Het werd eind 1997 en 2000 uitgebracht voor de SNES, Windows, Game Boy en Game Boy Color.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Prijs elders/nieuwprijs: € niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €19,99

Ophalen in de winkel altijd mogelijk!

Verzending:
Pakketverzending doen wij met PostNL. Doorgaans zijn de verzendkosten €3,95

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Zeist.

Used Products Zeist
1e Hogeweg 2
3701HK Zeist

Telefoon: 030-6970727
WhatsApp: 0619367083

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop