x

Roseanne | Seizoen 2 | DVD

Amerika's favoriete probleemgezin - Roseanne Conner (Roseanne Barr), haar man Dan (John Goodman), haar zus Jackie (Laurie Metcalf) en kinderen Becky, Darlene en DJ - is nu te zien in hun succesvolle tweede seizoen.

€8,26

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Zeist | met garantie:

Roseanne | Seizoen 2 | DVD

Amerika's favoriete probleemgezin - Roseanne Conner (Roseanne Barr), haar man Dan (John Goodman), haar zus Jackie (Laurie Metcalf) en kinderen Becky, Darlene en DJ - is nu te zien in hun succesvolle tweede seizoen. Lach mee met een onvergetelijk jaar vol klussen en dagdromen, verbroken relaties en Halloween-grappen, diëten en pesterijtjes op school. Bekijk de introductie van Arnie Thomas en de hereniging met Ziggy, Dan's vader die een relatie krijgt met Chrystal, Jackie die naar de politieacademie gaat, uit de hand gelopen familieruzies en nog veel meer! Bekijk nu alle 24 afleveringen opnieuw, met gastrollen van onder anderen Stephen Dorff, Ned Beatty, Estelle Parsons, Stephen Root, Brian Kerwin, Jay O. Sanders en Bert Parks.

Staat: Gebruikt,
Er zijn cosmetische gebruikerssporen (Verpakking), geen schade.
Dit product is getest en functioneert volledig.

Prijs elders/nieuwprijs: € 19.99
Bij ons: €9.99

Ophalen in de winkel altijd mogelijk!

Verzending:
Pakketverzending doen wij met PostNL. Doorgaans zijn de verzendkosten €3,95

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Zeist.

Used Products Zeist
1e Hogeweg 2
3701HK Zeist

Telefoon: 030-6970727
WhatsApp: 0619367083

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop