x

PS4 Dayz

€29,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Zeist | met garantie:

PS4 Dayz

DayZ is een meedogenloos en meeslepend online open-wereld spel waarin elke speler één doel nastreeft - om zo lang als mogelijk te overleven, met alle mogelijke middelen. Strompel binnen in een harde post-apocalyptische wereld en vecht voor je leven, met maximaal 60 spelers op één server, waar een natie van zombies slechts een van de vele dingen is die je kunnen doden. Hongersnood, infecties, bloedverlies en andere spelers zijn er allemaal op uit om van elke dag je laatste te maken. Probeer je om alleen te overleven of samen te werken met vrienden om samen de vijandige wereld te verslaan?

- Gebruik alle middelen die nodig zijn om een vijandige open wereld zo lang mogelijk te overleven.
- Verken de authentieke open wereld van Chernarus, bestaande uit 230 vierkante kilometer terrein gecreëerd op basis van echte locaties.
- Word ondergedompeld in een spannende, emotionele ervaring die wordt gedreven door de spontane interacties tussen 60 spelers op één enkele server, die elk vechten om te overleven.
- Ervaar een breed scala aan complexe overlevingsmechanismen, van jagen en knutselen tot gesofisticeerde blessuresimulatie en overdraagbare ziekten.
- Overleef milieurisico's, inclusief het dynamische weer en roofdieren.
- De servers waarop je speelt, bewaren elke stap die je maakt en bieden een complexe economie en de mogelijkheid om geïmproviseerde basissen te bouwen.
- Intense, authentieke vuurgevechten en handgevechten.
- Bestuur voertuigen om door het landschap te reizen of materiaal naar andere locaties te vervoeren.
- Soepele en reactieve karakterbesturing dankzij een gedetailleerd animatiesysteem.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Prijs elders/nieuwprijs: € niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €29.99

Ophalen in de winkel altijd mogelijk!

Verzending:
Pakketverzending doen wij met PostNL. Doorgaans zijn de verzendkosten €3,95

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Zeist.

Used Products Zeist
1e Hogeweg 2
3701HK Zeist

Telefoon: 030-6970727
WhatsApp: 0619367083

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop