x

PS2 Bloody Roar 3

De moorddadigen onder ons komen weer uitstekend aan hun trekken met een nieuwe dosis bloederige gevechtsactie in de derde aflevering van de 3D gevechtsserie Bloody Roar's.

€29,99

Omschrijving

`Nu te koop bij Used Products Zeist | met garantie:

PS2 Bloody Roar 3

De moorddadigen onder ons komen weer uitstekend aan hun trekken met een nieuwe dosis bloederige gevechtsactie in de derde aflevering van de 3D gevechtsserie Bloody Roar's. In het spel nemen 12 vechtjassen het tegen elkaar op, elk met unieke vaardigheden. Bij elke beurt kan je bloeddorstige krijger in een van de vele afschrikwekkende beesten veranderen.Volledig interactieve 3D omgevingen vormen de arena's waarin de confrontaties plaatsvinden. Een paar van de vele andere nieuwtjes zijn de 'Super Beast Mode' en de verbeterde graphics.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Prijs elders/nieuwprijs: € 34.98
Bij ons: €29.99

Ophalen in de winkel altijd mogelijk!

Verzending:
Pakketverzending doen wij met PostNL. Doorgaans zijn de verzendkosten €3,95

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Zeist.

Used Products Zeist
1e Hogeweg 2
3701HK Zeist

Telefoon: 030-6970727
WhatsApp: 0619367083

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop