x

Nikon SB 400 Nikon Flitser | Als Nieuw

De beginnende fotograaf ziet het licht met de compacte en lichte Nikon SB-400 flitser. Waarom zou de amateurfotograaf genoegen moeten nemen met ontoereikende lichtomstandigheden of keiharde onnatuurlijke belichting?

€69,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Zeist | met garantie:

Nikon SB 400 Nikon Flitser | Als Nieuw

De beginnende fotograaf ziet het licht met de compacte en lichte Nikon SB-400 flitser. Waarom zou de amateurfotograaf genoegen moeten nemen met ontoereikende lichtomstandigheden of keiharde onnatuurlijke belichting? De Speedlight SB-400 is een eenvoudig te bedienen externe flitser met uitstekende resultaten. Er zijn maar een aantal knoppen die de gebruiker moet bedienen en de flitser verricht het moeilijke werk. Via de i-TTL (intelligent through-the-lens) flits mode wordt er met een aantal voorflitsen gemeten welke lichtomstandigheden er aanwezig zijn en hoe de SB-400 dit gaat compenseren. Je hebt door deze voormetingen minder last van overbelichting en slagschaduwen.

Inclusief:
• Draagtasje

Staat: Als-Nieuw
Er zijn GEEN cosmetische gebruikerssporen, geen schade.
Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: € niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €69.99

Ophalen in de winkel altijd mogelijk!

Verzending:
Pakketverzending doen wij met PostNL. Doorgaans zijn de verzendkosten €6,95

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Zeist.

Used Products Zeist
1e Hogeweg 2
3701HK Zeist

Telefoon: 030-6970727
WhatsApp: 0619367083

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop