x

NES | Cobra Triangle

€7,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Zeist | met garantie:

NES | Cobra Triangle

Je zit op de gevaarlijkste stoel en het is volle kracht vooruit, dwars door een rivier vol gevaren! Boomstamme verperren de rivier, draaikolken draaien als een gek. Je bent onder vuur van de vijand en het is een race tegen de klok! En dit is slechts het begin! Word steeds vaardiger en werk jezel door de zeven levels van Cobra Triangle. Verzamel capsules midden in de lucht terwijl je als een raket omhoog springt. Wees de vijand te slim af en snel panisch langs exploderende landmijnen, richting de safe zone. Je dacht dat je alles wel had gezien. En dan! Sjeezende boten trekken hulpeloze zwemmers weg! Jij bent hun beschermer. Het is aan jou om de vijand te slim af te zijn en hun verdorven boten te laten zinken... voordat het te laat is! Ten slotte ontmoet je de monsters. Kan jij de geheime manier ontdekken om ze te passeren? En als je dat kan, wat voor gevaar zal er dan op je wachten?

Losse Cassette

Dit product is getest en functioneert volledig.

Prijs elders/nieuwprijs: € niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €7,99

Ophalen in de winkel altijd mogelijk!

Verzending:
Pakketverzending doen wij met PostNL. Doorgaans zijn de verzendkosten €3,95

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Zeist.

Used Products Zeist
1e Hogeweg 2
3701HK Zeist

Telefoon: 030-6970727
WhatsApp: 0619367083

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop