x

NDS | Tinkerbell 3

Beleef een spannend avontuur met Tinks in Disney Fairies, Tinker Bell 3 en de grote reddingsoperatie. Disney Fairies: Tinker Bell en de grote reddingsoperatie laat jou samen met andere feeen in zes actievolle levels strijden.

€12,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Zeist | met garantie:

NDS | Tinkerbell 3

Beleef een spannend avontuur met Tinks in Disney Fairies, Tinker Bell 3 en de grote reddingsoperatie. Disney Fairies: Tinker Bell en de grote reddingsoperatie laat jou samen met andere feeen in zes actievolle levels strijden. Je reist door het vallei om een zeldzame regenboogbloem te vinden voordat het End-of-Summer-feestje begint. Met magische krachten en acrobatische manoeuvres kun je hier talloze missies vervullen vol puzzels en uitdaging. Daarnaast zijn er meer dan 25 leuke mini-games waarin je kookkunsten en creativiteit op de proef worden gesteld. Kenmerken: - Creeer verschillende unieke elfjes. - Pas je elfje geheel naar eigen smaak aan met meer dan 100 verschillende outfits, items en accessoires. - Speel meer dan 30 minigames en organiseer zo het Herfst Festival. - Upload je eigen elfje naar je eigen Pixie Hollow account.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Prijs elders/nieuwprijs: € 20,-
Bij ons: €12,99

Ophalen in de winkel altijd mogelijk!

Verzending:
Pakketverzending doen wij met PostNL. Doorgaans zijn de verzendkosten €3,95

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Zeist.

Used Products Zeist
1e Hogeweg 2
3701HK Zeist

Telefoon: 030-6970727
WhatsApp: 0619367083

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop