x

N64 Mario Tennis

Deze game is onthaald als een van de leukste en boeiendste spellen voor de Nintendo 64.

De besturing is eenvoudig en intuïtief, waardoor je echt het gevoel krijgt dat je tennis speelt. Zet je tegenstander op het verkeerde been met een mix van volleys, lo

€34,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Zeist | met garantie:

N64 Mario Tennis

Deze game is onthaald als een van de leukste en boeiendste spellen voor de Nintendo 64.
De besturing is eenvoudig en intuïtief, waardoor je echt het gevoel krijgt dat je tennis speelt. Zet je tegenstander op het verkeerde been met een mix van volleys, lobs, smashes en effectballen. Het spel, waarin de officiële tennisregels worden gehanteerd, bevat verschillende spelstanden, zoals de standaard Tournament-stand en de knotsgekke Piranha Challenge.

Kies een speler uit zestien verschillende Nintendo-personages. Ze beschikken allemaal over unieke vaardigheden, waarmee ze een streepje voor hebben op hun tegenstander. Zo is Baby Mario razendsnel, Donkey Kong ongelofelijk krachtig, en kan Boo een gemene effectbal geven!

Speel alle geheimen in de singleplayerstand vrij, of nodig je vrienden uit voor intense multiplayerwedstrijden. Dit is een spel dat de lol blijft serveren.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Prijs elders/nieuwprijs: € niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €34.99

Ophalen in de winkel altijd mogelijk!

Verzending:
Pakketverzending doen wij met PostNL. Doorgaans zijn de verzendkosten €3,95

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Zeist.

Used Products Zeist
1e Hogeweg 2
3701HK Zeist

Telefoon: 030-6970727
WhatsApp: 0619367083

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop