x

N64 | Donkey Kong 64

Donkey Kong 64 is een actie-adventurespel voor de Nintendo 64, uitgebracht op 6 december 1999. Het spel werd ontwikkeld door Rare en uitgegeven door Nintendo. Om het spel te kunnen spelen is een expansion pack nodig; er zijn Nintendo 64 edities verkocht i

€24,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Zeist | met garantie:

N64 | Donkey Kong 64

Donkey Kong 64 is een actie-adventurespel voor de Nintendo 64, uitgebracht op 6 december 1999. Het spel werd ontwikkeld door Rare en uitgegeven door Nintendo. Om het spel te kunnen spelen is een expansion pack nodig; er zijn Nintendo 64 edities verkocht inclusief dit spel en een expansion pack.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Garantie: 1 maand

Prijs elders/nieuwprijs: € niet meer verkrijgbaar
Bij ons: €24,99

Ophalen in de winkel altijd mogelijk!

Verzending:
Pakketverzending doen wij met PostNL. Doorgaans zijn de verzendkosten €3,95

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Zeist.

Used Products Zeist
1e Hogeweg 2
3701HK Zeist

Telefoon: 030-6970727
WhatsApp: 0619367083

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop