x

lillie langtry | 4 DVD

Lillie is een klassieke BBC-serie in de beste zin van het woord. Dit boeiende en stijlvolle kostuumdrama vertelt over het leven en de liefdes van Lillie Langtry, de adembenemend mooie vrouw die de gewoontes van haar tijd aan haar laars lapte en de favorie

€4,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Zeist | met garantie:

lillie langtry | 4 DVD

Lillie is een klassieke BBC-serie in de beste zin van het woord. Dit boeiende en stijlvolle kostuumdrama vertelt over het leven en de liefdes van Lillie Langtry, de adembenemend mooie vrouw die de gewoontes van haar tijd aan haar laars lapte en de favoriet werd van de Prins van Wales. De 13-delige serie oogstte overal ter wereld veel succes. Met in de hoofdrollen Francesca Annis, Anton Rodgers, Dennis Lill, Peter Egan en Jennie Linden.

Dit product is getest en functioneert volledig.

Prijs elders/nieuwprijs: € 10,-
Bij ons: €4,99

Ophalen in de winkel altijd mogelijk!

Verzending:
Pakketverzending doen wij met PostNL. Doorgaans zijn de verzendkosten €3,95 (Voor een brievenbus pakje) €6,95 voor een pakket.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met
de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Zeist.

Used Products Zeist
1e Hogeweg 2
3701HK Zeist

Telefoon: 030-6970727
WhatsApp: 0619367083

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop