x

American PIE The Full Reveal | 7 Films Box

€19,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Zeist | met garantie:

American PIE The Full Reveal | 7 Films Box

American Pie
De ongecensureerde versie die je niet in de bioscoop zag!Enkele schoolvrienden besluiten hun zielige reputatie van seksuele lozers vaarwel te zeggen en eindelijk eens actie te ondernemen. Gedreven door gierende hormonen, maar hopeloos onervaren, proberen ze te scoren bij de vrouwen. De klunzige Jim, de nerveuze Kevin, sportheld OZ en de mysterieuze Finch sluiten een pact: voor het eindexamenfeest moeten ze ontmaagd zijn.

American Pie 2
De knotsgekke types uit American Pie zijn weer terug! Één jaar na het mislukte examenfeest (American Pie) komen de vrienden tijdens de zomer weer samen. Ditmaal wordt een keurig vakantiehuis omgebouwd tot een ultiem partycentrum. Vijf jongens zullen de sterke band van vriendschap ontdekken én...Super Lijm. Vijf meisjes onderzoeken de mysteries rondom de liefde...en de Regel van Drie. De nachtelijke ontmoetingen met de leden van een fanfare en erg gastvrije buren zorgen voor een zomer die geen van hen ooit zal vergeten!

American Pie 3: The Wedding
Deze keer gaan ze er helemaal voor... Wereldwijd sloot het publiek de onstuimige personages van American Pie in de armen en nu komen ze voor een belangrijke gebeurtenis nog eenmaal bij elkaar; American Pie-The Wedding, Jim en Michelle gaan trouwen. Stifler organiseert een vrijgezellenfeest en uiteraard staat Jim's vader als altijd klaar met zijn waardevolle vaderlijke adviezen. De bende van American Pie is terug met hun onmiskenbare mix van reddeloos genante vertoningen en onovertroffen humor. Wil je weten wat je echt NIET moet doen tijdens een avondje uit in een homobar, waarom seks met oma NOOIT een goed idee is en waarom schaamhaar en bruidstaart absoluut GEEN goede combinatie is... dan ben je hier aan het juiste adres.

American Pie 4: Band Camp
Groter, grappiger en sexier, Band Camp gaat terug naar de roots van de American Pie-reeks met buitensporige characters en aan de top het broertje van Stiffler. Met muziek van de bekende bands Good Charlotte en Snow Patrol! Stifler, de jongere broer van Matt, moetde zomer doorbrengen in het beruchte Band Camp waar hij weer allerlei vette stunts uithaalt met verborgen camera's en oversekste kampgenoten. Maar wanneer hij verliefd wordt op kampgenote Elyse, moet hij alles in de strijd gooien om zijn Stiffmeister-gedrag onder controle te houden. Ook de vader van Jim (Eugene Levy) zien we terug als eigenzinnige kampleider die het kleine broertje van Stifler weer op het goede pad moet zien te krijgen. Non-stop humor op het randje.

American Pie 5: Naked Mile
Klaar voor de start van de meest idiote studententraditie ooit, een race van honderden naakte studenten? Als Erik Stifler beseft dat hij het enige lid van de Stifler-familie is dat als maagd van de middelbare school zou kunnen afkomen, wordt het tijd om zijn afkomst eer aan te doen. Na goedbedoeld advies van Jims vader acht Erik de tijd rijp om zijn geluk te beproeven tijdens de beruchte jaarlijkse Naked Mile-race, die door zijn toegewijde vrienden en een paar ongeremde studentes wordt aangegrepen om er een megaspannend weekend van te maken. Dit deel van American Pie loopt over van de superhete meiden en de bekende waanzinnige capriolen van Stifler en staat daarmee garant voor shockerende en hartverwarmende pret tot aan de eindstreep!

American Pie 6: Beta House
Het heetste, wildste en origineelste stuk Pie ooit! Zet je schrap voor het meest hilarische en waanzinnige academiejaar aller tijden met American Pie Presents Beta House!Laat je door Dwight Stifler, zijn neef Erik, Mr. Levenstein (Eugene Levy), en de beruchte studenten van Beta House trakteren op het heetste, wildste en origineelste stuk Pie ooit!

American Pie 7: The Book Of Love
Een kersverse portie American Pie, meer dan ooit volgestouwd met sexy fratsen, lekkere meiden en heerlijke schaamteloze humor! Rob, Nathan en Lube zijn drie vrienden van de middelbare school met maar één doel voor ogen: scoren bij de meiden van hun dromen. Per toeval ontdekken ze, weggemoffeld in de schoolbibliotheek, een legendarische gids voor seksueel succes, samengesteld door oud-studenten. Er ontbreken echter een paar bladzijden in het boekwerk, wat zorgt voor een paar hilarische verrassingen!

Staat: Jong-Gebruikt, Gebruikt,
Er zijn GEEN cosmetische gebruikerssporen, geen schade.
Dit product is getest en functioneert volledig.

Prijs elders/nieuwprijs: € 23.99
Bij ons: €19.99

Ophalen in de winkel altijd mogelijk!

Verzending:
Pakketverzending doen wij met PostNL. Doorgaans zijn de verzendkosten €6,95

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Zeist.

Used Products Zeist
1e Hogeweg 2
3701HK Zeist

Telefoon: 030-6970727
WhatsApp: 0619367083

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop